Hei!

Olen helsinkiläinen bloggaaja, jonka ehdoton ensisijainen elämäntehtävä on olla Jeesuksen ystävä. Uskon että kaiken, mitä teen, tulee kummuta suhteestani Jumalan kanssa. Korkeimpana elämäntavoitteenani on tehdä se, mitä hän haluaa minun tekevän. Opettelen elämään elämää, joka voi toimia esimerkkinä siitä, miltä näyttää antautuminen Jumalan johdatettavaksi – hänen, joka tietää parhaiten minne kannattaa mennä.

Unelmoin todellisuudesta, jossa Raamatun rakkaudellinen sanoma käy toteen kaikkialla minne katsomme. Kirjoitan kokemuksistani matkaltani uskonnollisuuden kahleista vapauteen, käytöskoulutuksesta Jeesuksen todelliseen, henkilökohtaiseen tuntemiseen. Rukoukseni on, että jokainen kristitty saisi uskomisen lisäksi rakastua Jeesukseen ja kokea mitä on Jumalan lasten vapaus. Rukoilen, että Isän rakkaus saisi konkreettisesti vallata jokaisen uskovan, jotta voisimme nousta paikallemme loistamaan Jumalan valoa tämän maailman pimeyteen.

Tykkään kunnollisesta kahvista, croissanteista, kivoista kahviloista, ystävistä, sisustamisesta ja hyvästä musiikista. Tallinna on lempipakopaikkani, kun kaipaan arjesta pienen loman. Mielestäni paras vuodenaika on Suomen kesä. Jaan elämää ja unelmoin suuria Northwind Church-seurakuntaperheeni kanssa.

Tervetuloa kanssani etsimään Rakkauden Valtakuntaa!

Halein,
Veera