Rakkauden Valtakunta

Blogi elämästä Jeesuksen holtittomassa rakkaudessa

Tervetuloa mukaan elämäni tutkimusmatkalle Rakkauden valtakuntaan. Jaan tässä blogissa ajatuksia, oivalluksia ja ilmestyksiä Jumalan valtakunnan (eli Jumalan näkymättömän, mutta näkyvää todellisemman todellisuuden) aarteista, joita meistä jokainen voi löytää, jos uskaltaa etsiä.

Käsitykseni kaikesta, jota maailmankaikkeuteen kuuluu, kiteytyy tähän: Rakkaus on kaiken alkusyy ja päämäärä.

Uskon, että Jumala on rakkaus. Uskon, että hän on luonut ihmisen rakastaakseen tätä – olemme siis lähtöisin rakkaudesta ja olemassa rakkautta varten. Uskon, että jokaisen ihmisen tarkoitus on elää ikuisesti suhteessa Jumalaan, hänen rakastamanaan. Näen, että kaikki kärsimys ja ongelmat tässä maailmassa ovat seurausta tämän rakkaussuhteen rikkoutumisesta. Näen siis myös, että ratkaisu maailmamme kärsimykseen ja ongelmiin löytyy sen korjaantumisesta.

Tämä blogi on olemassa jotta sen lukijat saisivat tulla tuntemaan Rakkauden Jumalan sellaisena kuin hän todella on. Elämäni tutkimusmatkalla, josta blogini ammentaa aiheensa, on yksi tavoite: löytää näkyvän valtakuntamme keskeltä näkymätön ja ikuinen Rakkauden valtakunta, seuraamalla sen Kuningasta, Jeesusta.

Toivon näiden tekstien rohkaisevan Jeesuksen rakkaita Suomessa nousemaan voimattomuudestaan radikaalin rakkauden voimaan, hänen tarkoittamalle paikalleen, tuomaan valon pimeyteen – julistamaan ilosanomaa köyhille, sitomaan särjettyjä sydämiä ja julistamaan vangituille vapautusta.